Cele mai bune materiale de constructii

Pentru a construii o casa ai nevoie de foarte multe materiale de constructii , de mai multe feluri. Ce sunt materialele de constructii si unde gasesti cele mai bune preturi?

Materialele de constructii sunt diverse materiale naturale sau artificiale folosite in constructie, se impart in mai multe categorii cum ar fi diversi lianti precum var, ipsos, ciment, sau agregate precum calcar, nisip , diverse materiale de zidarie, materiale termoizolante, hidroizolante, fonoizolante si materiale de finisare. Pe depozit online am gasit fel si fel de materiale necesare construirii unei cladiri si au cele mai bune preturi si de calitate foarte bune.Cu ajutorul acestor materiale am reusit sa am casa la care am visat de ani de zile, am avut parte de specialisti care au stiut ce materiale necesita fiecare etapa de construire.

Am construit o casa de aproximativ 10 x 10 m patrati cu o curte superba plina cu multe flori foarte frumoase si o gradina cu pomi fructiferi si multa verdeata. Am folosit BCA-uri deoarece sunt mult mai usoare iar casa este facuta mansardata, si asa nu ingreuneaza casa. Casa a fost tencuita cu o tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.In gradina am instalat un sistem de irigatie si am iluminat curtea cu corpuri de iluminat speciale pentru gradina, imi plac foarte mult lampile solare de gradina cu pitici, pe timpul noptii ei lumineaza si au grija ca totul sa fie in regula 🙂 .

In bucatarie am folosit piatra decorativa in loc de faianta, mi se pare mai de mare efect aceasta piatra decat clasica faianta, da un stil mai aparte, mai rustic si ador acest lucru. Totul a fost luat din timp si meseriasii au lucrat doar cu materiale de calitate, nu m-am zgarcit la bani, mai bine prefer sa dau un ban dar sa fie un lucru bun, ci nu sa il schimb imediat datorita calitatii scazute.

Recomand cu cea mai mare incredere acest depozit, au dat dovada de multe ori de profesionalism, rapiditate ,calitate si pe deasupra au preturi avantajoase.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s